Το κέντρο μας

shape 9
Κέντρο Μελέτης & Μαθησιακής Υποστήριξης

Νέοι τρόποι μαθησιακής υποστήριξης για τα παιδιά

Θέλετε να βοηθήσετε τα παιδιά σας να μαθαίνουν γρήγορα; Να μπορείτε να εμπιστευτείτε κάποιον για τη σχολική βοήθεια και μελέτη; Είμαστε το σωστό κέντρο για να επισκεφτείτε!

Δίνουμε μεγάλη σημασία στο παιδί, για κάθε μαθησιακή δυσκολία. Μπορούμε να το βοηθήσουμε να καταφέρει τα δικά του όνειρα!

mathisi einai space
shape 10
shape 3
shape 4
shape 2

40

Επιτραπέζια παιχνίδια

3

Αίθουσες διδασκαλίας

8

Χρόνια εμπειρίας

100%

Θετικές κριτικές

Πληροφορίες

Γιατί σε εμάς?

 • Κεντρικό σημείο

  Το κέντρο μας βρίσκεται στην Παροικιά, στον ποταμό κάτω από την Αγία Άννα.

 • Εύκολη πρόσβαση

  Εύκολη πρόσβαση με τα πόδια ή με αυτοκίνητο.

 • Συνεχής Ενημέρωση

  Παρέχουμε μηνιαία επικοινωνία με σχολικό πλαίσιο.

 • Συνεργαζόμενα Ταμεία

  Το κέντρο μας συνεργάζεται με όλα τα ταμεία καθώς τα περισσότερα αναγνωρίζουν δαπάνες για σχετικές υπηρεσίες.

 • Κατάλληλοι χώροι

  Διαθέτουμε επάρκεια και καταλληλότητα κτιρίου για τη δημιουργία θεραπευτικών χώρων.

lady office
Προσωπικό

H Δασκάλα

Υπεύθυνη του κέντρου και δασκάλα των παιδιών.

profile picture

Μαρία Κουταλίδη

Εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής

Γειά σας, είμαι η Μαρία Κουταλίδη! Είμαι Ειδική Παιδαγωγός, απόφοιτος Φιλολογίας του τμήματος Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος ΜΑ στην Ειδική Αγωγή από το University of Roehampton, με βαθμό πτυχίου Λίαν Καλώς.

Κατά την παραμονή μου στην Αγγλία εργάστηκα ως δασκάλα ένταξης παιδιών πρώτης δημοτικού με μαθησιακές δυσκολίες στο εκπαιδευτικό σύστημα. Παράλληλα, παρείχα ιδιωτικά υπηρεσίες παρέμβασης σε παιδιά με δυσλεξία, δυσπραξία, διαταραχές αυτιστικού φάσματος και ΔΕΠΥ. Στη συνέχεια, εργάστηκα ως δασκάλα ειδικής αγωγής στο Strathmore School του Λονδίνου, όπου μέσα από το σχεδιασμό του εκπαιδευτικού παιχνιδιού ανέπτυξα τεχνικές ελέγχου αρνητικής συμπεριφοράς.

Με σημαντική εστίαση στον τομέα της σύγχρονης παιδοψυχολογίας, έχω παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα συνολικής διάρκειας 850 ωρών από τα Πανεπιστήμια Αιγαίου και Αθήνας, τα οποία άπτονται θεμάτων σχεδιασμού και εφαρμογής εκπαιδευτικών και ψυχολογικών τεχνικών. Έχω παρακολουθήσει - και συνεχίζω διαρκώς να συμμετέχω - σε σεμινάρια που αφορούν στην Ειδική Αγωγή και συναφείς θεματολογίες, ενώ διαθέτω πιστοποιητικά επάρκειας σε μεγάλο φάσμα σύγχρονων εκπαιδευτικών μοντέλων.

Μιλάω αγγλικά και ιταλικά και είμαι ιδιοκτήτρια του Κέντρου Μελέτης και μαθησιακής υποστήριξης «Μάθηση είναι» στην Πάρο.